home-compani-de-stat

Magistrala 4 de metrou va finalizata in 2017

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anuntat ca lucrarile de extindere a Magistralei 4 de metrou vor fi finalizate la inceputul lui 2017

metrouLucrarile privind extinderea cu inca doua statii a Magistralei 4 de metrou in zona de nord a Capitalei vor fi finalizate la inceputul anului 2017, pe partea de structura fiind gata in proportie de 85-90%, poate chiar mai mult, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Seful de la Transporturi a efectuat, marti, o vizita pe santierul magistralei de metrou M4 Parc Bazilescu — Depoul Straulesti.

“Sunt mai multe aspecte. Pe partea tehnica, am comparat cu lucrari vazute si in alte tari, in Istanbul de exemplu, am comparat si cu lucrari vazute la metroul din Romania si exista un progres. Se vede la calitatea lucrarilor, la finisaje, la modul de organizare pe santier. Pe partea de structura, din ce s-a vazut aici, suntem undeva la 85-90%, poate chiar mai sus”, a apreciat ministrul.

Dan Costescu a admis ca lucrarile au inregistrat intarzieri, cu mai mult de un an si jumatate, insa a dat asigurari ca la inceputul anului 2017 vor fi finalizate.

“Lucrarile sunt intarziate. Finalizarea lor trebuia sa aiba loc in aprilie 2015 si acum se duce la inceputul lui 2017. Vreau sa va mai spun ca nu evaluez o companie dupa un singur obiectiv. Vom face o analiza completa a activitatii tuturor companiilor din subordinea MT si, unde descoperim disfunctionalitati manageriale, vom lua imediat masuri”, a spus acesta.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.