home-compani-de-stat

Spaga in numele Partidului Democrat Liberal! Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, a fost retinut pentru spaga de 185.000 de euro

gabriel bercaProcurorii anticoruptie din Bacau l-au retinut pentru 24 de ore, pe fostul ministru de interne, Gabriel Berca. El este acuzat de trafic de influenta.

In ordonanta procurorilor se arata ca, in perioada aprilie 2010 – ianuarie 2012,  Berca Gabriel, prin intermediul lui Mihai Banu “a pretins si primit, atat pentru sine cat si pentru partidul din care facea parte, de la un om de afaceri, in mai multe transe, suma totala de 185.000 euro pentru ca in calitate de senator in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Bacau a unui partid politic, sa-si foloseasca influenta personala pe langa membri ai Guvernului Romaniei, in vederea alocarii unei sume de bani catre o primarie de pe raza judetului Bacau.
Aceasta suma de bani era necesara pentru achitarea unor lucrari de constructie, in valoare de aproximativ 5,6 milioane lei, executate de firma omului de afaceri in beneficiul unitatii administrativ-teritoriale”.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.