home-compani-de-stat

Drumul catre Manastirea Prislop va fi modernizat de nepotul lui Emanoil Pup, anchetat de DNA in Dosarul Molot

Drumul JudeteanFamilia Pup abonata la contractele Consiliului Judetean Hunedoara va moderniza drumul spre Manastirea Prislop pentru opt milioane de lei, prin firma Strade Conscom. Aceasta societate este detinuta in acte de Elisei Pup, fiul de 19 ani al lui Matei Pup – anchetat intrun dosar de evaziune fiscala si nepotul lui Emanoil Milica Pup – anchetat de DNA in Dosarul Molot, mentioneaza publicatia hunedoaramea.ro.

Consiliul Judetean Hunedoara a anuntat ca a atribuit contractul de modernizare a drumului spre Manastirea Prislop asocierii dintre firmele Strade Conscom SRL (lider asociere) si Sercotrans SRL. Cele doua firme au termen 23 de luni sa finalizeze cei sapte kilometri de drum din contractul ”Modernizare a DJ 687K: DN 66 (Bretea Strei) – Silvasu de Jos – Silvasu de Sus – Manastirea Prislop, km 5+100 – km 12+275”. Potrivit reprezentantilor CJ Hunedoara, nu s-a inregistrat nicio contestatie dupa anuntarea firmelor care au castigat contractul.

Strade Conscom va face executia lucrarii, iar Sercotrans, proiectarea. Valoarea contractului este de 8,48 milioane lei (inclusiv TVA), din care executia, peste 8 milioane lei si proiectarea, 396.000 lei.

Strade Conscom este cunoscuta ca o firma a familiei Pup, familie abonata in perioada mandatelor lui Mircea Molot la contracte cu Consiliul Judetean Hunedoara. Emanoil Milica Pup, administrator al SC Trans Construct Import Export SRL, este anchetat de DNA pentru dare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani in dosarul care-l vizeaza pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot. Fratele lui Emanoil Pup, Matei Pup, a castigat prin firma Argo Tab mai multe contracte cu administratia judeteana. El este anchetat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, in prezent societatea Strade Conscom este detinuta in acte de Elisei Pup, in varsta de 19 ani. Elisei Pup este asociat unic si administrator al societatii. Firma a fost infiintata in noiembrie 2013 si are sediul in localitatea Boz, comuna Branisca.

Continuare pe Hunedoaramea.ro 

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.