home-compani-de-stat

Sex si spionaj in Primaria Iasi. Amanta lui Nichita, Adina Samson, sustine ca a fost batuta, hartuita si amenintata cu moartea

Adina SamsonIubita primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, s-a prezentat la birou in cursul acestei dimineti. Ea a declarat reporterilor prezenti in fata primariei, ca a fost lovita de edil si le-a aratat jurnalistilor o ordonanta de clasare a unui dosar din noiembrie 2014 in baza unei plangeri formulate de ea in care sustinea ca in cursul lunilor septembrie si octombrie 2014, primarul Gheorghe Nichita a amenintat-o cu violul si cu moartea.

In luna noiembrie 2014, am retras plangerea la insistentele dumnealui si a celor din anturajul sau si vazand ca cu acea plangere nu se intamplase absolut nimic. Nu s-au lasat masuri deloc. Am o inregistrare cu dumnealui in care ma ameninta ca ma va distruge si in care recunoaste ca l-a trimis pe domnul Hliboceanu sa ma urmareasca. La mall, am fost amenintata de doi indivizi, nu-i stiam, nu stiam cine sunt, am banuit ca ar avea legatura cu un clan, dar eu nu-i stiam. Eu am fost foarte mult internata si anul trecut, si anul acesta, deoarece din cauza stresului am dezvoltat o boala imuna. Voi da in judecata Politia Locala si pe dumnealui si anumite persoane care au fost complici si stiau de tot ce se-ntampla si se dadeau prietenele mele. Eu nu am facut niciun denunt la DNA, plangerea a fost facuta la Parchet in octombrie. I-am spus ca voi mai face o alta plangere si ne vom vedea la Tribunal”, a mai spus Samson.

Zece minute mai tarziu la sediul primariei si-a facut aparitia si primarul Gheorghe Nichita, care nu a vrut sa comenteze acuzatiile.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.