home-compani-de-stat

Procurorii cauta “Fantoma de la Opera”. Razvan Dinca audiat de anchetatori

Opera_Nationala_BucurestiProcurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 efectueaza perchezitii la sediul Operei Nationale Bucuresti, intr-un dosar privind fraude in achizitii publice. Totodata, anchetatorii au luat la puricat si cateva adrese ale angajatilor de la Opera. Companiidestat.ro a publicat in exclusivitate o serie de nereguli facute sub domnia directorului Razvan Ioan Dinca, acesta urmand sa fie audiat de procurori.

4 Mai 2015. Exclusiv – Ce au gasit inspectorii OLAF la Opera? Un centru de consultanta profesionala, transformat in cafenea

Echipa de control a OLAF a descoperit in Opera Nationala Bucuresti o cafenea in locul Centrului de Consultanta profesionala in domeniul Artelor Spectacolului. Inspectorii OLAF Alin Bresug si Esteban Alberto Castro Fernandez au facut un control la Opera Nationala Bucuresti, la sfarsitul anului 2014. In cadrul proiectului european “Studiopera – formarea profesionala specifica in cadrul Studoiului Experimental de Opera si Balet pentru meserii de scena si abilitati de management cultural in domeniul artelor culturale”, trebuia realizat un Centru de Consultanta. Manager de proiect Ruxandra Hogea. Prima activitate investigata a fost “analiza nevoilor si realizarea unui studiu de fezabilitate”.  Din analiza raportului inspectorii OLAF nu au putut identifica elementele aferente Studiului de Fezabilitate si nici alte elemente de fezabilitate.

11.12.2014 – Artistii Operei Nationale Bucuresti isi pun viata in pericol

Sindicatul Unit a solicitat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Inspectoratului de Stat in Constructii si ISCIR sa efectueze controale la Opera Nationala Bucuresti pe motiv ca sala de spectacole nu indeplineste coditiile minime de functionare. Mai mult, a fost alertat si Serviciul de Paza si Protectie deoarece la premiera spectacolului Opera Traviata, din 30 Octombrie, au participat inalti demnitari ai statului in frunte cu premierul Victor Ponta, carora le-ar fi fost pusa in pericol siguranta

14 februarie 2015 – Misterul de sub Opera Nationala, filmat cu camera ascunsa

Proaspat inaugurata cladire a Operei Nationale Bucuresti, ascunde sub ea un adevarat dezastru. Investitiile au fost facute cu ajutorul unor fonduri europene. Pentru a ascunde adevaratele probleme din Opera Nationala Bucuresti, managerul Razvan Dinca a vorbit despre realizarile sale la postul public de televiziune.

 

 

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.