home-compani-de-stat

Prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a bagat directiile regionale de drumuri si poduri in sedinta

Sorin Adrian VasilescuPrefectul judetului Hunedoara, Sorin AdrianVasilescu (foto), a avut mai multe intalniri de lucru cu conducerile Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri care au in administrare sectoare ale drumurilor nationale pe raza judetului Hunedoara, precum si cu constructorii si cu cei care asigura consultanta de specialitate. Scopul a fost informarea tuturor celor cu responsabilitati si competente in domeniu astfel incat lucrarile de reparatii si de reabilitare s se desfasoare in conditii de operativitate.

Drumul National 7A

La Petrosani, in prezenta prefectului, s-au intalnit conducerea DRDP Craiova cu autoritatile locale si cu reprezentantii constructorului care urmeaza sa reabiliteze sectorul hunedorean al DN7A. in acest moment se predau amplasamentele catre constructor in vederea organizarii de santier, astfel incat constructorul sa poata incepe lucrarile de reabilitare.

Podul de la Soimus va fi finalizat pe 20 iulie

La Deva, prefectul Sorin Adrian Vasilescu a invitat conducerea DRDP Timisoara, reprezentantii constructorului care reabiliteaza DN76 si podul peste raul Mures, consultantul, conducerea IPJ Hunedoara si a Serviciului Rutier pentru analiza modului in care se efectueaza lucrarile de reparatii la podul mentionat. Solicitarea a fost ca acestea sa se finalizeze pana in perioada lunilor in care valorile de trafic rutier sunt foarte ridicate. Constructorul a asigurat beneficiarul si pe cei prezenti la sedinta de analiza ca din data de 20 iulie 2015 circulatia pe podul aflat in lucru va fi redeschisa pe ambele sensuri de mers.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.