home-compani-de-stat

Sefa organizatiei de femei a PSD Alba, Marcela Daramus, numita inspector scolar general

Vezi ce avere are noul inspector scolar general al judetului Alba

Marcela DaramusMarcela Daramus a fost investita in functia de inspector scolar general al judetului Alba. Ea este sefa organizatiei judetene de femei a PSD Alba. “Ieri am semnat, la Bucuresti, contractul de management si fisa postului”, a declarant Marcela Daramus. Fost inspector general adjunct, Marcela Daramus a avut miercuri o prima intalnire cu inspectorii de specialitate din cadrul ISJ Alba, urmand ca saptamana viitoare sa aiba loc o intalnire similara cu directorii unitatilor de invatamant din judet.

Daramus a mentionat ca fostul inspector scolar general, Dorin Sandea, si-a depus dosarul de pensionare si a cerut prelungirea activitatii, pentru ca are dreptul trei ani, avand gradul I, la Colegiul Tehnic ‘Alexandru Domsa’. Potrivit liderului social-democratilor din Alba, deputatul Ioan Dirzu, Dorin Sandea, care este si consilier judetean, isi va relua functia de secretar executiv al PSD Alba.

Potrivit declaratiei de avere din 2013, Marcela Daramus detine impreuna cu familia un teren arabil de 664 mp in Cluj Napoca, dar si un teren intravilan de 1800 mp in Alba Iulia. Tot in Alba Iulia are si un apartament impreuna cu familia. In mai 2013, a declarat ca a incasat salarii de la Colegiul Economic “D.P.M” in valoare de 15949 lei, de la Casa Corpului Didactic Alba 13.886 lei, de la ISJ Alba 14.736 lei. Sotul ei a incasat un salariu de 6949 lei de la firma Ion Mos Srl. Totodata, Marcela Daramus a specificat ca a luat banii si de la F.E.G Alba Iulia – 5626 lei, indemnizatie de consilier de la Primaria Alba Iulia – 3146 lei, dar si indemnizatie de consilier judetean in valoare de 2709 lei.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.