home-compani-de-stat

Se maresc salariile in sistemul sanitar

In urma protestelor din fata Guvernului, ministerul Sanatatii si sindicalistii de la Sanitas au identificat solutii pentru majorarea sporurilor salariale si a veniturilor

Sanitas protesteMinisterul Sanatatii va colabora cu Federatia Sanitas, astfel incat sa fie reglementat pozitiv modul de acordare a sporurilor salariale, iar din a doua jumatate a anului sa se poata realiza si o majorare a veniturilor, a declarat ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu.

“Ca ministru, sustin majorarea veniturilor personalului din sanatate, ca mod de a asigura o buna functionare a sistemului sanitar. Dupa acordarea unei majorari de 100 de lei, inca de la inceputul anului 2015, vom colabora cu Federatia SANITAS astfel incat sa reglementam in mod pozitiv acordarea sporurilor salariale, iar din a doua jumatate a anului sa putem veni si cu o majorare a veniturilor”, a afirmat ministrul Sanatatii, potrivit unui comunicat postat pe site.

Totodata, Ministerul Sanatatii va sustine demersurile Sanitas privind elaborarea si aplicarea unui nou regulament de sporuri pentru sistemul sanitar.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.