home-compani-de-stat

Protest de amploare dupa ce un copil de sapte ani a murit in Spitalul Curtea de Arges!

Spitalul Municipal ArgesCateva zeci de persoane participa miercuri la un protest desfasurat in fata Spitalului Municipal Curtea de Arges dupa ce un copil de sapte ani a murit in timp ce se afla internat in unitatea medicala.

Participantii la protest poarta fotografii ale copilului decedat si picheteaza intrarea principala in spital. Actiunea a fost organizata prin intermediul unei retele de socializare.

Baiatul de sapte ani, care acuza dureri abdominale puternice, a fost dus la spital in seara zilei de 17 aprilie, cand medicul de garda a decis internarea, iar decesul a survenit dupa mai putin de 24 de ore.

Parintii acuza faptul ca diagnosticul de gastro-enterocolita a fost pus de medicul pediatru Sanda Cernat fara sa fie solicitate analize sau alte investigatii suplimentare.

Directia de Sanatate Publica (DSP) Arges va efectua o ancheta la Spitalul Municipal Curtea de Arges, dupa ce necropsia efectuata marti de medicii legisti a indicat faptul ca au existat anumite deficiente in acordarea asistentei medicale.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.