home-compani-de-stat

Directorul de la Termocentrala Mintia si sefii a doua exploatari miniere din Valea Jiului, schimbati din functie pentru ca nu au fost eficienti

mintia ceh schimbari directoriConducerea Complexului Energetic Hunedoara (CEH) a decis schimbarea din functie a directorilor exploatarilor miniere Livezeni si Lupeni si a managerului Termocentralei de la Mintia.

Deciziile de schimbare intra in vigoare de miercuri si au fost luate din cauza „lipsei de eficienta in implementarea masurilor de reducere a pierderilor si a nerealizarii productiei de carbune necesara functionarii celor doua termocentrale (Mintia si Paroseni – n. red.)“. Constantin Barchi a fost eliberat din functia de director al Exploatarii Miniere Livezeni si va fi inlocuit de Radu Fanel Lupuleac, sef Serviciu Productie in cadrul Sucursalei Divizia Miniera.

La Exploatarea Miniera Lupeni, Gheorghe Emil ii lasa locul lui Daniel Dumitru Branzan, care a ocupat postul de inginer sef Productie al minei. Alexa Nicula a fost eliberat din functia de director al Electrocentrale Deva si va ocupa postul de inginer sef Productie al sucursalei. Noul manager va fi Nicolae Codreanu, fostul inginer sef Productie.

Reprezentantii CEH sustin ca a fost parcursa prima etapa din programul de reorganizare a societatii prin transformarea punctelor de lucru, reprezentate de exploatarile miniere, in sucursale, si prin

Infiintarea Sucursalei PRESTSERV Petrosani, care va integra activitatile de prestari de servicii ale fiecarei sucursale. La conducerea PRESTSERV a fost numit fostul sef al Statiei de Salvare Miniera, Gheorghe Mununar. In urma reorganizarii, CEH va avea in componenta sapte sucursale – patru miniere, doua energetice si cea de prestari servicii si zece puncte de lucru.

Sursa: www.hunedoaramea.ro

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.