home-compani-de-stat

CFR Calatori: Noul Acord colectiv de munca nu prevede concedieri collective. Acesta este valabil pana la 30 septembrie 2015

CFR Calatori angajatNoul Acord colectiv de munca la CFR Calatori, agreat in data de 1 aprilie, nu prevede concedieri colective de personal, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Administratia CFR Calatori si reprezentantii federatiilor sindicale feroviare au semnat miercuri, 1 aprilie 2015, in cadrul negocierilor pentru incheierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de unitate, un nou Acord colectiv de munca. Acordul colectiv de munca a fost incheiat pentru perioada 1 aprilie — 30 septembrie 2015 si nu prevede concedieri colective de personal”, se precizeaza in comunicatul CFR Calatori.

Potrivit sursei citate, in conformitate cu prevederile noului Acord, angajatii CFR Calatori isi mentin toate drepturile salariale actuale si, suplimentar, fiecare angajat beneficiaza lunar de 10 tichete de masa.

Organizatiile sindicale semnatare sunt Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial (FNFMC), Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania (FSTFR) si Federatia Sindicatelor Ramurii Vagoane (FSRV).

Federatiile sindicale feroviare si Administratia CFR Calatori vor continua negocierile pentru incheierea Contractului Colectiv de Munca, precizeaza societatea de transport feroviar.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.