home-compani-de-stat

Andrei Gerea: Noi nu putem sa-l schimbam pe domnul Ciurel cand vrem noi

ciurel-bunMinistrul Energiei, Andrei Gerea, a declarat marti in plenul Camerei Deputatilor, in cuvantul de incheiere la dezbaterile asupra motiunii simple initiata de PNL pe tema mineritului, ca managerul Complexului energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel (foto), nu poate fi schimbat din functie din cauza ordonantei privind guvernanta corporatista.

“As vrea sa va amintesc ca domnul Ciurel a fost selectat de catre firma germana Kienbaum Executive Consulting, angajata prin licitatie in 2011 de catre Guvernul PDL. Deci, acum, treaba dumneavoastra pe cine considerati vinovat de faptul ca domnul Ciurel e manager la Complexul Oltenia, dar asta e realitatea”, a spus Gerea.

El a adaugat ca ministerul poate actiona intr-o directie, “sa poata face o schimbare”, respectiv asupra Consiliului de Supraveghere, daca se constata ca nu se indeplinesc tintele asumate.

Motiunea simpla

“In lipsa oricarei strategii energetice, copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier romanesc spre faliment”, dezbatuta marti de plenul Camerei Deputatilor, urmeaza sa intre la vot in sedinta de miercuri a acestui for.

Sursa foto: www.impactingorj.ro

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.