home-compani-de-stat

Angajatii spitalul Campeni ies in strada, nemultumiti de salarii

Sindicatul Judetean Sanitas Alba anunta organizarea unui protest, luni, 23 martie, de la ora 12.00, la Campeni. Angajatii spitalului din oras ies in strada, nemultumiti de salarii si ingrijorati de situatia in care se afla unitatea medicala.

Potrivit unui comunicat de presa Sanitas, „actiunea de protest este declansata de starea de dificultate in care se afla Spitalul Orasenesc Campeni si este independenta de orice influenta politica”. Sindicalistii mai precizeaza ca angajatii spitalului sunt cei care au asigurat furnizarea serviciilor medicale si de ingrijire, in conditiile in care salariile acestora sunt diminuate drastic de peste un an.

Protestul are ca obiective „mentinerea functionarii spitalului, respectarea drepturilor salariale legale, precum si asezarea pe principii corecte si eficiente a actiunii echipei manageriale a spitalului”, potrivit sursei citate.

Nemultumirile angajatilor se refera la managementul defectuos si finantarea ineficienta ce risca sa duca la inchiderea unitatii medicale, dupa cum a precizat liderul Sanitas, Marius Sepi, pentru Alba24. Spitalul din Campeni are aproximativ 300 de angajati

Luni, de la ora 12, angajatii spitalului se strang in curtea institutiei si pornesc in mars, de la ora 12.45, pe traseul Strada Horea – strada Oituz – strada Motilor – sediul Primariei.

Intre orele 13.15 si 15.00, acestia vor picheta sediul Primariei Campeni.

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.