home-compani-de-stat

Sindicatul UNIT din cadrul Operei Nationale Bucuresti isi reia activitatea

Opera_Nationala_BucurestiPresedintele Sindicatului UNIT constituit la nivelul Operei Nationale Bucuresti – O.N.B. isi reia activitatea in vederea coordonarii si dirijarii eforturilor unite ale membrilor de sindicat afiliati in vederea apararii drepturilor lor profesionale, economice, sociale, care decurg din constitutie, legislatia muncii si prevederile contractelor individuale si colective de munca. “In acest sens, Sindicatul UNIT va urmari realizarea unitatii de actiune, atunci cand se constata incalcarea drepturilor legale ale membrilor sai de sindicat, asigurarea stabilitatii in munca, libertatii de comunicare si exprimare, respectarea programelor orare de munca, de sanatate si securitate in munca, a programelor sociale in legatura cu antrenarea, pregatirea si perfectionarea continua a membrilor sai, respectarea drepturilor legale ale membrilor, atunci cand sunt incalcate prin abuzuri, discriminare, omisiune, masuri ori acte ilegale sau netemeinice.” Sustine presedintele sindicatului, Cornel Vladu.

Sindicalistii sustin ca O.N.B trebuie sa aiba in repertoriu obligatoriu marile titluri, care aduc prestigiul oricarei institutii nationale si internationale, ca: Aida, Nabucco, Trubadurul, Cavalleria Rusticana – Pagliacci, Tosca, Lacul lebedelor, Macbeth, Evghienii Oneghin, Turandot, Olandezul Zburator, Carmen, Giselle, Spargatorul de nuci, Traviata, Madama Butterfly, etc.

Totodata, Cornel Vladu a solicitat directorului General, “acordarea unui spatiu pentru desfasurarea activitatii acestui sindicat si, in imediata apropiere a acestuia, a unui spatiu de afisaj grafic si video. In spatiul acordat vom gazdui si Asociatia Pensionarilor din Opera, pe care o vom infiinta.”

 

Comments

comments

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.